Emisiuni

Sarea În Bucate cu Uica Mihai ! ( Pui Partizan )

Sloganul emisiunii este:  “ Stomacul deştept ţine mintea sănătoasă ! ”. Sarea în bucate este un show gastronomic care promovează specificul bucătăriei bănăţene. Cele doua gazde ale emisiunii îi ajută pe telespectatori să redescopere tradiţia Banatului. Mai multe detalii aici !


Natură şi aventură !

Sunt 10 ani de când Dan Păvăloiu călătoreşte pe meleagurile patriei în căutarea de noi provocări. Dan călătoreşte fie singur, fie însoţit de oameni care împărtăşesc aceeaşi pasiune comună pentru natură. Se pledează pentru depăşirea clişeelor de genul drumeţiilor pe Valea Prahovei, se face promovarea locurilor cu potenţial turistic de la noi din ţară şi se face educaţie ecologică. Mai multe detalii aici !


Cântec și poveste

Proiect demarat în 2010, “Cântec și poveste” este o emisiune difuzată pe TVR3 în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live. Mai multe detalii aici !


În premieră” a fost mai întâi visul unor profesioniști de televiziune, care adunaseră multă experiență în presa și care simțeau nevoia să treacă la un nivel superior: jurnalismul în forma cinematografică. Adică informație, plus poveste, plus imagine impecabilă. Pe atunci, eram cu toții împrăștiați pe la diverse televiziuni și visam, fiecare în parte, la un proiect care să exploateze tot ce adunaserăm în acești ani. Și, într-o zi, s-a întâmplat. Ne-am întâlnit la Antena 3, o televiziune care deja excela în știri livrate în timp real. Și care își dorea o emisiune de reportaj. Mai multe detalii aici !

Povestea cutremurătoare a partizanului NICOLAE CIURICĂ


Balul portului popular (Balul izmenelor) la Rusca Teregova , emisiune realizată de Banat TV

EnglishFrenchGermanRomanian